Liste poslodavaca koji ispunjavaju, ispunjavaju ali zbog ograničenih sredstava nisu obuhvaćeni prijedlogom liste poslodavaca i koji ne ispunjavaju uslove za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve – 19 po Javnom pozivu od 19.10.2020. godine

Listu poslodavaca koji ispunjavaju uslove za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve – 19 po Javnom pozivu od 19.10.2020. godine možete pronaći OVDJE! 

 

Lista poslodavaca koji ispunjavaju uslove za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve – 19 po Javnom pozivu od 19.10.2020. godine, ali zbog ograničenih sredstava nisu obuhvaćeni prijedlogom liste poslodavaca za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve – 19 u možete  pronaći OVDJE!

 

Lista poslodavaca koji ne ispunjavaju uslove za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve – 19 po Javnom pozivu od 19.10.2020. godine možete pronaći OVDJE!

 

 

Rok za dostavu prigovora na objavljene rezultate ovog Javnog poziva je  8 dana, od datuma objave rezultata na web stranici Javne ustanove “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo.

 

About Author

Connect with Me: