DOMAĆICA/NJEGOVATELJICA

Potreban broj radnika: 4
 • Sarajevo
 • sep 30, 2022

Web stranica Ustanova Familia

Ustanova Familia

Ustanova Familia

“Familia” je medicinska ustanova koja pruža dugotrajni smještaj njegu i rehabilitaciju pacijentima nakon moždanog udara, loma kuka, pacijentima sa neuro-kognitivnim poremećajima te pacijentima kojima je potrebna palijativna skrb.

Koja je naša kultura?

Ustanovu “Familia” karakteriše kultura “naš pacijent je navažniji” te, da bismo ostvarili ovaj cilj, pružamo vrhunski smještaj, opštu i medicinsku njegu i rehabilitaciju, a porodicama  sigurnost da su im najmiliji u najboljim rukama, kao  i saznanje  da su za svoje najbliže učinili najbolje kada  im je to najpotrebnije.

Koji su naši rezultati?

Vrhunske rezultate u njezi i rehabilitaciji omogućuje posvećen tim od oko 50 uposlenih. Pored motivirajućeg okruženja, najveće nam je zadovoljstvo da ostvarenjem ciljeva njege i rehabilitacije unaprijeđujemo kvalitet života pacijentima i njihovim porodicama. Naš najvažniji rezultat je zadovoljstvo naših korisnika.

Ko su naši uposlenici?

Iako su naši korisnici najčešće treće životne dobi, tim koji se brine o njima je mlad i visoko obrazovan, prosjek godina uposlenih je 26; 35% uposlenih je sa visokom stručnom spremom, 55% sa srednjom stručnom spremom, visoko motivirani jer rade i doprinose svojim radom i rezultatima Ustanove koja prakticira svjetske standarde.

Kako dostižemo visoke standarde i rezultate?

Da bi smo ostvarili rezultate mjerljive sa svjetskim standardima, svi uposleni su u kontinuiranom procesu edukacije, za šta koristimo usluge najboljih naših i internacionalnih edukatora. Raditi u Ustanovi Familia je najbolji put da se educirate za budućnost.

Zbog proširenja obima aktivnosti, Ustanova za smještaj, njegu i rehabilitaciju “Familia” oglašava više slobodnih radnih mjesta za :

DOMAĆICA/NJEGOVATELJICA

Opis pozicije:

Pomoć pri presvlačenju, hranjenju i kupanju pacijenata uz nadzor medicinskog osoblja

Napomena: svim primljenim kandidatima će biti obezbijeđena obuka

 

Uslovi:

SSS

Brižna, odgovorna i samostalna osoba spremna za rad u timu

 

Ukoliko smatrate da ste idealan kandidat za ovo radno mjesto, prijavite se na oglas putem maila ili broja telefona. Nudimo atraktivna primanja i mogućnost dugoročnog angažmana

 

Da li je radno iskustvo uslov?: nije obavezno radno iskustvo
Način prijave na oglas:
 • Na kontakt email za prijave
 • Na kontakt telefon
 • Razgovor sa kandidatima: DA sa svim kandidatima
  Kontakt osoba: Ivana
  Kontakt telefon: 033956480
  Kontakt email: posao@familia.ba

  Prije podnošenja zahtjeva za ovu poziciju morate poslati svoj online CV. Kliknite dugme u nastavku da biste nastavili.

  About Author

  Ivana Omeragić

  "Familia" je medicinska ustanova koja pruža dugotrajni smještaj

  Connect with Me: