Odluku o poništenju postupka javne nabavke-Usluge električne energije

Odluku o poništenju postupka javne nabavke-Usluge električne energije možete preuzeti OVDJE!

Odluka o poništenju

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača-Usluge gradskog grijanja

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača-Usluge gradskog grijanja možete preuzeti OVDJE!

Odluka o izboru

Nabavka komplet računara sa monitorom, tastaturom i misem, monitori

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavka komplet racunara sa monitorom, tastaturom i misem, monitori možete pronaći OVDJE!

 

Odluka o izboru-Računarska oprema LOT 1

Nabavka – LOT 3 Ostala racunarska oprema switch-evi, tastature, misevi, externi disk SSO

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača ostala računarska oprema switch-evi, tastature, misevi, externi disk SSO možete pronaći OVDJE! 

 

Odluka o izboru-Računarska oprema LOT3

Odluka izuzeću od primjene Zakona o javnim nabavkama BiH-nabavke Pravnih usluga

Odluka izuzeću od primjene Zakona o javnim nabavkama BiH nabavke – Pravnih usluga možete pronaći OVDJE! 

 

nabavke - Pravnih usluga

Odluka o izboru drugorangiranog ponuđača

Odluku o izboru najpovoljnijeg  ponuđača za javnu nabavku – LOT 2 Arhivski ormari možete pronaći OVDJE! 

 

za javnu nabavku - LOT 2 Arhivski ormari

Nabavka usluge razmjene podataka evidencije uplaćenih doprinosa za zapošljavanje

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku usluge razmjene podataka evidencije uplaćenih doprinosa za zapošljavanje za potrebe JU “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

Odluka o izboru-ERC ZIPO d.o.o.

Nabavka sistema za hlađenje -Odluka o izboru

https://szks.ba/wp-content/uploads/2023/12/LOT1-Nabavka-sistema-za-hlađenje-Odluka-o-izboru.pdf

Nabavka usluge zdravstvenog sistematskog pregleda zaposlenika

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača postupku dodjele ugovora o uslugama iz Aneksa II Zakona o javnim nabavkama za nabavku Usluge zdravstvenog sistematskog pregleda zaposlenika Javne ustanove ,,Sluzba za zaposljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

Odluka o izboru-Usluge zdravstvenog sistematskog pregleda

Nabavka usluge održavanja i unapređenja sistema upravljanja kvalitetom po međunarodnim standardima ISO 9001:2015

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku usluge održavanja i unapređenja sistema upravljanja kvalitetom po međunarodnim standardima ISO 9001:2015 za potrebe  Javne ustanove “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo 

 

~5662404

Nabavka servera

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača Nabavka servera za potrebe Javne ustanove “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

 

NABAVKA SERVERA 2023

 

Odluka o poništenju javne nabavke

Odluku o poništenju postupka javne nabavke- Električne energije, za potrebe Javne ustanove ,,Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

 

Odluka o poništenju postupka-Nabavka električne energije

 

Nabavka radova krečenje poslovnih prostora

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku – Nabavka radova krečenje poslovnih prostora, za potrebe Javne ustanove ,,Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

 

Odluka o izboru krečenje 2023

Nabavka materijala i sredstava za odžavanje higijene

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku materijala i sredstava za odžavanje higijene za potrebe_Javne ustanove ,,Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

 

Odluka o izboru Defter

 

Nabavka usluge održavanja softvera za trezorsko poslovanje

ODLUKU o izboru najpovoljnijeg ponuđača o nabavci usluge održavanja softvera za trezorsko poslovanje za potrebe JU ,,Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

ODLUKA NABAVKA

Nabavka poštanskih usluga

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača postupku dodjele ugovora o uslugama iz Aneksa II Zakona o javnim nabavkama za nabavku Poštanskih usluga za potrebe Javne ustanove ,,Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

Odluka o izboru-Poštanske usluge

Nabavka usluge održavanja i funkcionalne podrške korisnickih softvera, održavanje e-protokola, softvera za evidenciju radnog vremena KERVJP

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku -Nabavka usluge odrzavanja i funkcionalne podrske korisnickih softvera, odrzavanje e-protokola, softvera za evidenciju radnog vremena KERVJP, za potrebe Javne ustanove ,,Sluzba za zaposljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

 

Odluka o izboru- Usluge održavanja i funkcionalne podrške korisničkih softvera, održavanje e-protokola, softvera za evidenci

Odluka o poništenju javne nabavke

Odluku o poništenju javne nabavke -Usluge održavanja i funkcionalne podrške korisnickih softvera, održavanje e-protokola, softvera za evidenciju radnog vremena KERVIP, za potrebe Javne ustanove ,,Sluzba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

Odluka o poništenju-Nabavka održavanja korisničkih softvera

Usluge kolektivnog osiguranja uposlenika

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku Usluge kolektivnog osiguranja zaposlenika, za potrebe Javne ustanove ,,Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

LOT3-Usluge kolektivnog osiguranja zaposlenika

Usluge osiguranja imovine

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku Usluge osiguranja imovine, za potrebe Javne ustanove ,,Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE!

LOT2-Usluge osiguranja imovine

Nabavka novogodišnjih paketića

Odluku o izboru najpoovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku Usluga za reprezentaciju/Nabavka novogodišnjih paketića, za potrebe JU ,,Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE! 

Nabavka novogodišnjih paketića

Nabavka goriva za službena vozila

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku goriva za službena vozila za potrebe Javne ustanove “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” možete pronaći OVDJE!

Nabavka goriva za službena vozila

 

Nabavka lož ulja

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku nabavka lož ulja, za potrebe Javne ustanove “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo možete pronaći OVDJE!

Nabavka lož ulja

Nabavka revizorskih usluga

Odluka o izboru najpoovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku revizorskih usluga računovodstvene i revizorske usluge za potrebe JUSZZKS možete pronaći OVDJE!

 

Odluka-Nabavka Revizorskih usluga