Umjetnička djela na dohvat ruke

Želite da iznenadite svog bračnog druga, prijatelja, poslovnog partnera?

Imate potrebu da se promovirate na originalan način, ne znate šta kupiti nekome za rođendan ili godišnjicu?

Kako obilježiti određene historijske datume, kako to učiniti? Kome se obratiti?

Mi imamo odgovor na to pitanje.

On se nalazi u ulici Rašida Bešlije br. 5 u Hotonju. Na toj predivnoj lokaciji gostopriomstvo će Vam pružiti vrlo originalna i susretljiva gospođa Hasija Jamaković koja je odgovorna za ova predivna umjetnička djela koje vam donosimo u nastavku teksta.

Kao što vidite ova djela zrače pozitivnom energijom, baš kao i gospođa Hasija koja pljleni svojom ljubaznošću i pozitivnom energijom. Ništa joj nije teško i nije nemoguće uraditi za mušteriju. U ovim teškim kriznim vremenima, kada se svi uklapaju u sivilo, gospođa Hasija ne dozvoljava da pesimizam preovlada nad optimizom i svojim primjerom pokazuje kako se držati i održati u ovim za sve nas izazovnim vremenima.

Ovi unikati koji se rade na aluminijskoj foliji kojima možete da označite grb, logotip, toponim, historijski objekat ili da uživate u originalnim kreacijama i time oplemenite svoj prostor ili usrećite nekoga sa ovim predivnim poklonom, sve je to originalna ideja gospođe Hasije Jamaković koja i na ovaj način pored drugih brojnih aktivnosti pokazuje svoju svestranost i talenat.

Ovo je jedna pozitivna priča kojoj će Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo sasvim sigurno u narednom periodu posvetiti dužnu pažnju, jer ovakvih originalnih ideja koje na tržištu mogu naći svoju mušteriju ima mnogo.

Zahvalni smo gospođi Jamaković koja ne gubi entuzijazam i nastoji da svojim aktivizmom i pozitivnom energijom ruši barijere u ovim teškim vremenima i to sa vrlo originalnim konceptom koji je već prešao granice Bosne i Hercegovine. Nadamo se da će i ova prekrasna priča za koju je odgovorna gospođa Jamaković, a kojoj smo mi dali samo konture doprijeti do mnogih koji imaju originalnu ideju, ali se ne usuđuju da je realiziraju.

U svakom slučaju Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo će u okviru svojih mogućnosti i kroz svoje djelovanje u okviru postojeće zakonske legislative, nastojati podržati svakog onoga ko za svoju ideju ima tržište i želi se okušati.

Dosta više sa pričom, uživajte u predivnim djelima gospođe Hasije, a ako želite da naručite sebi jedno ovakvo impozantno umjetničko djelo pozovite broj telefona +00387 61 473 088.